Strony

2015. június 23., kedd

16.rész

" - Én Catelynne vagyok, de tegezz és szólíts Kate-nek.
- Oké. - és ekkor betoppant az ajtón a bátyám meglepődéssel az arcán."
- Édesem, mit kerestek itt? - kérdezte a bátyám.
- Én hívtam ide őket. - mondtam a szemébe nézve. Alice Kellin-t kikerülve meghozta a teát.
- Menjetek fel Kellin-el szobámba. Az emeleten balra a 2.ajtó. Én vigyázok a kicsire. - súgtam Kate fülébe.
- Oké. Köszi. - súgta vissza. Kellin-t felhúzta a lépcsőn és bementek a szobámba.
- Hova mentek és miért hagyták itt a kicsit? - rohamozott meg a kérdésekkel Al és leült a kanapéra CC ölébe. Andy mögém leült.
- Felmentek oda ahol szoktam aludni és rám bízta Kate a kicsit. - Copeland nézte az embereket körülötte és amikor meglátta Andy-t elkezdte felé nyújtani a kezét. Odaadtam a szerelmemnek.
- Elcsábítja tőlem Andy-t. - duzzogtam. Elkezdtek nevetni. - De most komolyan mondom. Andy-t ne merje tőlem elvenni, mert ő az enyém. Nem vagyok féltékeny, de ami az enyém az az enyém. - Cope is elkezdett nevetni. - Olyan cuki. Na, jó a mai napra odaadom, de este az enyém.
- Igen. Este a tiéd vagyok. - megcsörrent a hercegem telefonja. Kivettem a zsebéből és megnéztem, hogy ki hívja. Ash. Felvettem.

- Csá, haver.
- Szia, Ash.
- Anna?
- Igen?
- Andy?
- Babázik.
- Szültél?
- És ha igen?
- Szóval igen. Mondd már meg a hercegednek, hogy indulni kellene tovább a kövi helyszínre.
- Oké. 
- Csá.
- Szia.

- Ki volt az és miért hívott? - kérdezte Andy és közben Cope-al játszott.
- Ash volt az és azt mondta, hogy indulnotok kellene a kövi helyszínre. - szomorodtam el.
- Most miért lettél szomorú? - átadta Al-nak a picit és megfogta az arcom.
- Azért, mert el kell menned. - néztem félre.
- Te, kis butus. Szerinted én vagy Kellin itt hagynánk? Most, hogy megtaláltalak én soha de soha nem foglak elengedni. Ígérem. Amúgy is Kellin már berendezkedett a turnébuszban. - nyugtatott.
- De én veled akarok lenni. - elmosolyodott. Awww... Andy Biersack mosoly, nekem végem.
- Nyugi, majd elkérlek a bátyádtól. - csókolt meg.
- Naaa... Ne rontsátok meg szegény Copeland-et. - nyavalygott Chris.
- Fogd be. - förmedtem rá és a szerelmem egy nevetés kíséretében behúzott az ölébe.
- Engem nem csíp a baba. Tessék. - adta a kezembe. Álmosnak tűnt, ezért lecsendesítettem őket. A barátosném elhúzódott a barátjával a konyhába. Elaltattam a kicsit.
- Olyan gyönyörű vagy. Nem tudom elégszer elmondani. Jó anyuka leszel a gyerekünknek. - mondta egy Andy Biersack 1000W-os mosoly kíséretében.
- Te már ezt tervezgeted. - kuncogtam halkan. Magához ölelt és úgy dülöngéltünk egy ideig. Nem foglalkoztunk semmivel, csak magunkkal. Nem érdekelt sem az, hogy Andy-nek mennie kellene, se az, hogy itt van a bátyám. Ki akarom élvezni az időt amit együtt tölthetünk. Rég volt már ilyen csendes és nyugodt időszakom. Anya meghalt, de nem viselt meg annyira. ANNYIRA. Biztos azért, mert nem ismertem nagyon. Aligha egy fél órát együtt voltunk. Egy kezet éreztem a vállamon, ami biztos, hogy nem az Andy-é mert az övé a derekamon pihen. Hátranéztem és a boldog Kellin-el és Kate-el találtam szembe magam.

~ Kellin szemszöge ~

Odaértem Alice házához, bementem és a feleségemet találom a kanapén a húgommal akinek a kezében van a lányom. Mit keresnek itt? Kitalálom. Ebben is Anna keze van.
- Édesem, mit kerestek itt? - kérdeztem.
- Én hívtam ide őket. - nézett a szemembe a húgom. Anna súgott valamit Kate-nek. A következő pillanatban pedig már húzott fel a lépcsőn.
- Mi az? - kérdeztem felhúzott szemöldökkel. Most nem volt semmihez kedvem. Csak egy pihe-puha ágyban akartam aludni. Nem válaszolt semmit a kérdésemre. An szobájába mentünk be.
- Ülj le. - parancsolta Kate. Leültem, mert tudom, hogy nem jó neki ellentmondani. - Azért vagyok itt, mert a húgod hívott.
- Azt tudom. De minek hívott?
- Most volt anyukátoknak a temetése és azt mondta, hogy most neked rám van szükséged.
- Megölöm ezt a csajt. - felálltam.
- Ülj vissza. - parancsolt rám megint. Teljesen ki vagyok kelve magamból. Nem ültem le. Már az ajtót nyitottam amikor visszarántott.
- Ülj le, mert mondani akarok valamit. Fontos. - nézett rám kérlelően. Idegesen, de visszaültem.
- Na, akkor mit akarsz? - kérdeztem idegesen.
- 1. Nyugodj le. Teljesen ki vagy kelve magadból. Azt se tudod, hogy most mit csinálsz.
2. Anna csak azért hívott ide, mert önbizalom hiánya van. Azt hiszi, hogy ha ő van melletted akkor nem nyugodsz meg és nem szereted ha melletted van. Ha a következő szabadnap lesz a turnén, akkor menjetek el egy testvér napra.
- Oké, elviszem. De hova? Azt se tudom, hogy mit szeret.
- Vidd el a plázába egy HotTopic-ba. Kérdezd meg tőle, hogy mikor van a szülinapja és akkor vegyél neki valamit és a pasijával szervezzetek bulit. Ismerkedjetek meg. Tudjatok egymásról minél többet és érezzétek azt, hogy elmondhattok egymásnak bármit. És ha Andy megcsalja ígérd meg, hogy nem vered szét, mert akkor Anna-t bántanád. Beszéltem vele pár percet és abból a pár percből levontam, hogy ő egy hűséges csaj aki imádj a zenét és az embereket, de nem bízik meg bennük annyira valamilyen okból kifolyólag. Amit hallottam a múltjáról az legyen számotokra tabu. Ne mondjatok neki semmit és ne is kérdezősködjetek róla. A múltja nagy sebet ejtett rajta és az a seb sosem fog begyógyulni. Szeretetre van szüksége, mert ebbe a valahány évbe nem kapott annyit. A barátnőjét se hanyagoljátok el, mert neki mindennél fontosabb. Hogy honnan tudok ennyi mindent? 1 Az internet csodákra képes és 2 látom a szemében a szenvedést és a betegséget. Mind lelki, mind testi betegség.
- Te most átmentél pszichológusba? - és bólogatott. Megnyugodtam. Felálltam és megölelte.
- Köszi, hogy mellettem vagy és segítesz. - köszöntem meg egy csókkal a kíséretében.
- Erre vagyok. - mosolygott. Imádom a mosolyát. Imádok benne mindent.
- Megfogadom a tanácsaidat, de menjünk le, mert féltem Copeland-et.
- Oké. - és lementünk a lépcsőn. Benéztem a konyhába és Al-t láttam meg CC-vel csókolózni. Ne zavarjuk őket. Megbökött Kate és a nappali irányába mutatott. Odamentem és láttam Anna-t Andy ölében és ringatják a lányom.
- Látod? Mi is ilyenek voltunk. Ezt nevezik szerelemnek. - mosolygott és váltottunk még egy csókot és elindultunk a húgomék felé. Megfogtam a vállát és hátrafordult. Elmosolyodott.
- Ide adod a kicsim, mert még nálam nem is volt?!

~ Anna szemszöge ~

- Ide adod a kicsim, mert még nálam nem is volt?! - kérdezte meg a bátyám.
- Háát, nem is tudom, hogy a kezedbe merem-e adni. - a háttérben ott kuncogott Kate.
- Na, add ide. Majd ha neked is lesz Andy-vel akkor majd vele játssz. Copeland az enyém.
- Mindenki ezen van ma. Szép lassan. Először össze kéne házasodni és csak utána. - magyaráztam.
- Milyen házasság? - toppant be a másik gerle pár.
- Andy és Anna- é. - mutatott ránk a bátyám. Meglepődtek.
- Sok boldogságot. Mikor lesz? Hol van a gyűrű? Lehetek én a tanú és a gyereketek keresztapja? Legény búcsú? - sóhajtott egyet CC - Sok dolgunk van. - panaszkodott. Kitört mindenkiből a nevetés. Most már a Nagy Quinn kezében volt a kicsi. Tényleg. Mondtam, már hogy milyen cuki? Igen? Mindegy? Akkor is cuki.
- Andy, nektek menni kellene, mert Jake leszed titeket és nekem még szükségem van rátok. De főleg Andy-re. - jutott eszembe.
- Aha. Ti pedig pakoljatok össze. - parancsolt Andy. Megcsókolta mindenki a párját és felmentünk a barátnőmmel összepakolni a cuccokat. Nekem nem kellett sokat pakolni csak szelektálni, hogy mi kell és mi nem.
 - Na, mizu Chris-el? - kérdeztem miközben pakoltam.
- Minden rendben. Összejöttünk és jól megvagyunk. És te meg Andy?
- Amint hallod, ők már az esküvőt és a gyereket tervezik. - kuncogtunk. Lassan készen lettünk. Al-nak 1 bőrönd, 1 nagyobb táska és 1 kisebb táska. Nekem 2 nagy bőrönd, de úgy érzem, hogy mindkettőnknek kellesz venni ruhát, mert nem lesz elég. Plusz még vittünk egy-egy gitárt.


Levittük minden cuccunkat és bepakoltuk Kate kocsijába. Al-éknak kedvük támadt sétálni úgyhogy ők sétáltak , de előtte visszaadtuk a szomszédnak a kocsit. Odaértünk a turnébuszhoz és Andy félrehívta Kellin-t. Mi kikaptuk a tatyónkat és vártunk. Hogy mire? Azt én se tudom. Visszaértek Kellin-ék. A hercegemnek nagy mosoly feküdt az arcán. A bátyám felhívott valakit. Azok a valakik fél percen belül meg is érkeztek. A Sleeping With Sirens tagjai.
- Srácok, ez úgy lesz megoldva, hogy - itt vett egy nagy levegőt - Alice a BVB-vel fog utazni. Mindenki a saját turnébuszában. Anna te pedig, ha szeretnéd akkor így felváltva, hogy egyszer velünk, egyszer Andy-ékkel. Így jó lesz? - vázolta fel a tervet a bátyám. Mindenki egy beleegyező 'Igen'-t mondott. Megbeszéltük, hogy ma az SWS-el fogok utazni. Kellin elbúcsúzott a feleségétől és a gyerekétől egy csókkal.
- Anna gyere csak ide. - hívott oda Kate. Odasétáltam.
- Igen?
- Kérlek vigyázzatok a bátyáddal magatokra és segítsetek egymásnak. Szeretném, ha jobban megismerkednétek. Kérdezgess tőle. Mikor van a szülinapja, meg ilyeneket?! Oké? - kérlelt.
- Persze. De csak azért mert te kérted.
- Oké, de nekünk most mennünk kell. Szia.
- Szia. - és adott egy puszit a fejemre. De jó hogy kisebb vagyok nála.
- Anna gyere vagy itt hagyunk! - ordította Justin.
- Megyek, Főnök. - tisztelegtem egyet. Andy még ott állt kint. Nem tudtam megállni ezért odamentem hozzá és egy hosszú csókot adtam neki. Levegő hiány és az ordibálás miatt, amit felém céloztak, elváltunk.
- Szeretlek. - mondta nekem.
- Én nem szeretlek. - meglepődött - Én imádlak, megőrülök érted, beléd bolondulok. - még egy gyors csókot váltottunk és már futottam is a buszba.
- Na, végre, hogy itt vagy, Kis Kellin. - mondta Gabe. Megölöm.
- Úgy merj még egyszer Kis Kellin-nek hívni, hogy belőled nem marad semmi és az SWS-nek keresniük kell egy új dobost.
- De nagy szád van, Új Csaj. - ezt már ráhagytam Justin-ra mert nem normális.
- Egy perc és jövök csak még el kell valamit intéznem.
- Siess vissza. - jött ki hátulról Kellin.
Futottam át a BVB-hez, már Jinxx zárta be az ajtót.
- Várj! - ordítottam. Nyitva hagyta. Hátrafutottam.
- Majd beszélünk telón és tartunk csajos napot, mert keveset vagyunk együtt. - suttogtam a fülébe Al-nak. Bólintott egyet és én már futottam is ki. Annyit még hallottam, hogy azt mondja Ash, hogy ' Sportos ez a csaj. Nekem ilyen kell.' és egy csattanás. Gondolom Andy fejbe verte Ash-t. Visszamentem a buszba és már indultunk is. Nekem csak azt kellett megmondani, hogy hol van az én ágyam és el is leszek rajta. Ez meg is történt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése