2015. június 28., vasárnap

21.rész

"- Akkor Anna bevállalod a testvéred részét? - kérdezte és én bólintottam egyet. A hangmérnök elém rakott egy mikrofont egy állvánnyal. Az állványra kötve hiszem, hogy szükség lesz. Elkezdődött a dal. Kivettem az állványból a mikrofont és eldobtam azt (az állványt). Ez szemmel láthatóan nem tetszett az embernek. Egy kicsit nehéz volt elénekelni, de megoldottam hisz én vagyok Kellin Quinn testvére. A közönség között észrevettem megint Blake-t. Na, ne. Most vagy paranoiás vagyok vagy tényleg ott van."
Vége lett a dalnak és elköszöntem a közönségtől. Odafutottam Alice-hoz és megmutattam neki, hogy ott van Blake. Ő is látta úgyhogy nem lehetek annyira paranoiás. Átmentünk a Journeys Left Foot Stage-hez, de én úgy éreztem mintha valaki vagy valakik követnének. Nem néztem hátra. Mikor a színpadhoz értünk Ashley egyből észrevett és odafutott hozzánk.
- Helló. - köszöntünk egyszerre Al-al.
- Sziasztok. Mit kerestek itt? - kérdezte és közben megölelt minket.
- Látni akartalak titeket. - válaszoltam mosolyogva.
- Akkor ez azt jelenti, hogy nem haragszol rám?
- Dehogy haragszok. Az elején se haragudtam rád, nem a te hibád volt. Chris hazudott.
- Értem. Lehetnénk barátnők? - kérdezte. Alice nem örült ennek a kérdésnek.
- Igen. - válaszoltam mosolyogva. Ashley nagy mosollyal az arcán lépett a színpadra. Nem szeretném, ha ma még egyszer bemutatnának.
- Barátnők? - kérdezte felhúzott szemöldökkel Al.
- Igen. - válaszoltam komor arccal.
- Dehát Andy?
- Nem kell tőle félteni Andy-t. Bízok Andy-be és Juliet-től kell félteni.
- Hogy kell félteni ha nincs itt?
- Ki mondta, hogy nincs itt. Nagyon is itt van. Teljes életnagyságban és most ezen idegeskedek. - nem is figyeltem nagyon a koncertre. Elkezdtünk ezen aggódni. Minden eszünkbe jutott. A gondolkozásból Ashley hangja zökkentett ki.
- Itt vagy Anna? - kérdezte miközben a kezét legyezte előttem.
- Igen csak elgondolkoztam. - erőltettem egy mosolyt az arcomra.
- Látom. Utánunk a Motionless In White jön és gondolom nem akarod látni a képét az énekesnek.
- Határozottan nem. - mondtam fapofával.
- Oké, de én nagyon szomjas vagyok úgyhogy meglátogatok egy büfét. Jöttök velem? - kérdezte és közben felkapott egy napszemüveget és egy sapkát. Álca.
- Nekem egy Monster jól jönne. - mondta a barátnőm.
- Menjetek, de nekem Andy hiányom van úgyhogy én most megyek is hozzá. - és a válaszukat nem várva mentem is feléjük. Gondolom interjút adnak úgyhogy odamegyek az interjús sátorhoz. A keresésből egy kéz húzott ki. Odafordultam és Badrick-et láttam meg.
- Mit akarsz? - kérdeztem szarkazmussal a hangomban.
- Neked is szia Anna. Rég láttalak. Hiányollak. - nézett úgy mintha ő lenne itt a király.
- Nekem meg nem hiányoztál és nem is fogsz soha.  - mentem volna tovább, de megragadta a karom.
- Velem te nem beszélhetsz így. - az Unicorn Stage közelében voltunk. Kiszabadultam a kezei közül és futottam a színpad felé remélve, hogy ott van még a PTV. Vic-et láttam már, de elkapott megint Blake.
- Hova futsz kis lány? - kérdezte és egyre erősebben szorított.
- VIC! - ordítottam el magam. Pár biztonsági őr és az énekes is felfigyelt ránk. Ijedten és kérlelően néztem rá. A biztonsági őrök lefogták a fiút és elvitték és én az énekes karjai közé omlottam.
- Ezzel még nincs vége! - ordította vissza. Vic elővette a telefonját és valakit felhívott. Az első szóból tudtam, hogy Andy-t hívja. A PTV énekese bevitt az öltözőjükbe és leültetett. A kezembe adott egy üveg jó hideg limonádé. Kortyoltam belőle párat és az ajtón Andy, a bátyám és a barátnőim társaságában berontott. Felálltam és a szerelmem idefutott hozzám és megölelt. Elkezdtek folyni a könnyeim.
- Mi történt? - kérdezte a bátyám.
- Egy fiú bántotta Anna-t. Nem tudom ki volt az. Ezt tőle kérdezzétek. - mondta Vic.
- Blake... - mondtam még mindig sírva.
- Hogy kicsoda? - kérdezték egyszerre Kellin, Andy és Alice.
- Blake. Már reggel a városban láttam őt. A ti koncerteteken - mutattam Andy-re - a PTV és a NYD koncerten is láttam. - mondtam és még mindig a hercegembe kapaszkodtam.
- Andy le akarok feküdni. - mondtam és felkapott.
- Lefeküdni? - kérdezte Ash. Szóval megérkezett a banda többi tagja.
- Aha,gyere menjünk Andy. Kizárunk titeket a buszból úgyhogy egy ideig ne akarjatok bejönni. - nyújtottam ki a nyelvem. Elnevette magát mindenki. De jó. Oldódott a hangulat. A hercegemmel bementünk a buszukba és lefeküdtünk.
- Elmondod az elejétől, hogy hogy volt? - kérdezte kérdő tekintettel. Bólintottam egyet.
- Ma elmentünk Al-al vásárolni és egyszer csak megláttam. Csendben elmentünk mellette, de akkor nem csinált semmit, nem vett észre vagy nem foglalkozott velem. A ti koncerteteken a közönségben észrevettem. Aztán átmentünk Vic-ék koncertjére és ott felvittek minket a színpadra és én énekeltem. - elmosolyodott.
- Majd megkérdezem, hogy milyen voltál. - mondta nevetve és megcsókolt.
- Egész végig engem nézett. Utána átmentünk a New Years Day koncertre és ott barátnők lettünk Ashley-vel, de ő akkor is ott volt. Éreztem is, hogy követ valaki de nem foglalkoztam vele. - megint elfogott a sírhatnék.
- Nem lesz semmi baj. Most már itt vagy és nem bánthat senki. Senki ameddig az én csajom vagy. Nem engedlek el. Idegesítően közel leszek hozzád. - és magához húzott - Csak téged foglak nézni és este veled megyek fürdeni. - ezen csak mosolyogni tudtam.
- Ki mondta, hogy velem fürödhetsz? - kérdeztem egy sunyi vigyorral az arcomon.
- Én. - mondta és fölém kerekedett. Elkezdett csókolni. Aztán áttért a nyakamra és elkezdett öltöztetni. Csak eddig jutottunk, mert ránk nyitott Ash.
- Élő pornó! - ordította és én ledobtam azzal ami a kezem ügyébe került. Elkezdtem mezítláb kergetni, de utána eszembe jutott, hogy nem kellene mert belelépek valamibe. Visszamentem és beleültem a szerelmem ölébe. Visszajött a gitáros és ledobtam valakinek a cipőjével.
- Hé, ez CC cipője! Ez kurva büdös! - mondta. Inkább ordította és visszadobta, de mi kikerültük. Megcsókoltam a mögöttem lévőt és levettem az ő cipőjét és most azt dobtam neki.
- Andyé még büdösebb.
- Nem is. Add csak ide. - mondtam és odadobta beleszagoltam. Azt hittem ott ájulok el.
- Andy. Drágám. Mikor mostál te utoljára lábat? - kérdeztem befogott orral.
- Azt mondtad hogy nem büdös. - röhögött Ash. Kivettem Andy zsebéből a cigit és a gyújtót. Kimentem és rágyújtottam.
- Ennyire azért még sem lehet büdös a lábam. - ölelt át hátulról az énekes.
- Nem azért, csak túl sok volt ez mára. Sőt nemcsak mára az egész hónapra. - dőltem a mellkasára. - Ma veled alszok, ha nem baj. - néztem fel rá.
- Dehogy baj. - csókolt meg  - Eszünk, megnézünk pár filmet és alszunk. Ez nem egy extrém este lesz.
- Itt nem is lehet olyat tartani. Majd egy hotelba. - nevettem el a végét.
- Jogos. - nevetett ő is.
- Olyan édes vagy amikor nevetsz. Mint egy nagyra nőtt gyerek. - mosolyogtam. Upsz! Ezt hangosan mondtam.
- Édes? Én?
- Hidd el sokan gondolják még ezt rólad. Cuki, szexi, jóképű, rivális, nagyképű, barom, hülye, de általában a cuki, édes, jóképű és szexit szokták gondolni. - gondolkodtam el.
- Hmmm... ez a cuki, édes, jóképű, szexi ezt te gondolod. - mondta egy kaján vigyorral az arcán. Megcsókoltam.
- Andy! - ordított Jake.
- Mi van? - már megint megzavartak de jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése