2015. június 29., hétfő

22.rész

"- Hmmm... ez a cuki, édes, jóképű, szexi ezt te gondolod. - mondta egy kaján vigyorral az arcán. Megcsókoltam.
- Andy! - ordított Jake.
- Mi van? - már megint megzavartak de jó."
- Menni kellene az interjúra, mert a Memphis befejezte. - jelentette a halálra vágyó gitáros.
- Oké. - mondta Andy és hozzám fordult - Gyere te is. Al-ék elmentek venni inni.
- Mikor mentek el?- kérdeztem.
- Mikor te Ash-el a cipőm szagáról dumáltatok. - nevetett.
- Oké. - vontam vállat és már indultunk is a srácokkal.
- Hello Bryan. - köszöntünk egyszerre.
- Sziasztok. - fordul felénk - Óóó... Csak nem a híres Annát látom.
- De. - válaszoltam és Andy hátulról a kezével átölelte a derekamat.
- Rendben. Gyertek üljetek le. - mutatott a székekre. Csak 5 szék volt és így én a hercegem ölébe ültem.
- Kamera! - ordította el magát Bryan. Odajött egy srác a kamerával és bekapcsolta.
- Üdvözlök mindenkit! Én Bryan Stars vagyok és a vendégeim a Black Veil Brides - mutatott ránk - és Andy Biersack barátnője, Anna Quinn. - beleintegettünk a kamerába - Nem sok mindent tudunk a kapcsolatotokról és az interneten is csak tippelgetnek. Andy, hogyan ismerted meg Anna-t?
- Az előző állomáson ismertem meg és egymásba szerettünk. Juliet-tel a házunk is volt és ő is ott élt, plusz még a bátya egy külön házban. Anna és én találkoztunk és egymásba szerettünk. - adta az egyszerű választ Andy. Szeretem ha nem sok mindent tudnak az emberek és ezzel a hercegem is így van. Szeretjük a titokzatosságot.
- Ez szerelem volt első látásra?
- Itt most a Black Veil Brides-ról van interjú vagy rólam és Andy-ről? - kérdeztem mutogatva.
- Na, akkor kérdezzünk másokat is. CC! - fordult a doboshoz - Igaz, hogy van barátnőd?
- Igen.
- Ki az?
- Alice, Anna barátnője. - és pont most futott ide a barátosném - Ő - mondta és megcsókolták egymást.
- Ügyes volt, csajszi. Jó az időzítésed. - kacsintottam és nevettünk egyet. Odadobott nekem egy Monster-t. - Kösz. - és már ittam is.
- Na, és itt milyen a közönség? Még csak a Memphis May Fire-el beszélgettem, de ők azt mondták, hogy eszméletlen jók.
- Mi, az Army-kat nem különböztetjük meg. Ugyanannyira szeretjük őket. - mondta Ash és köhögtünk egyet a barátnőmmel és suttogtuk, hogy 'főleg te'. - Hahaha! - mi csak mosolyogtunk rajta egyet.
- Kérsz - suttogtam a szerelmemnek. Kivette a kezemből és már itta is. - De azért nekem is hagyj. - mondtam és közben Bryan feltett egy új kérdést amivel nem foglalkoztam. Meglengette előttem a dobozt, hogy nincs benne semmi. - Hééé... - mondtam halkan és rátapadt a számra. Éreztem az energiaital ízét a számban. A kis perverz.
- Úúú... - ordították egyszerre és még Ash hozzárakta, hogy - Élő pornó. - és mikor lenyeltem az egészet szétváltunk.
- Álmodban! - ordítottuk egyszerre, de közben Chris-ék is elkezdték a nyálcserét. Őket is le 'Úúú'-ztuk és abbahagyták. Ők is bérelhetnek hotelszobát. Mikor Bryan már az 5-dik kérdést tette fel meguntuk és elkezdtünk hülyéskedni. A dobos elordibálta magát, hogy 'Ingyen ölelés'  és megölelte az ölében ülő barátnőjét. Ash erre felkelt és ő is elordította magát, csak ő azt mondta, hogy 'Valaki azt mondta, hogy szex?!' , erre Jake és Jinxx már a földön fetrengett a röhögéstől. Mi Andy-vel pedig 3D mozit kezdtünk el nézni. Valami vígjáték akart lenni, de elég élethű volt mert belerúgott a földön fetrengő páros a székünkbe és hátraestünk.
- Naaa... én akarok lenni felül. - nyávogott Andy.
- Te is leszel majd. Most én vagyok. - suttogtam a fülébe és egy mosoly terült szét az arcán. Imádom ezt a gyermeki mosolyt. Olyan ártatlannak tűnik, mint egy kisgyerek pedig egy démon. Nem. Maga a sátán fia. Felálltunk és egy hívatlan vendéget pillantottam meg.
- Ó, szia. Rég láttalak. - nyávogott Juliet. Csak ő hiányzott.
- Bocs, de te itt nem vagy egy szívesen látott személy. - mondtam. Közben Andy visszaállította a széket és beleültem az ölébe.
- Na... Ne legyél már ilyen. - olyan idegesítő ez a nyávogás. Legszívesebben megtépném. Ökölbe szorítottam a kezem, és egy erős férfi kéz megfogta. Ez egy kicsit megnyugtatott.
- Nézd! Ott az egyik palid. - mutattam a távolba. Bár egy fiút pont eltaláltam. Pár rajongó/néző még lézeng itt hiába vannak koncertek.
- Nem. ő nem a palim. De te pont ott terpeszkedsz a pasimon.
- Te le vagy maradva. Ilyen nehéz a felfogásod vagy még mindig nem érted meg, hogy szakítottunk és Anna-val vagyok együtt. - magyarázta idegesen Andy.
- Ezért a ringyóért hagytál el? Ilyeneket minden sarkon találsz. Sőt ha még sztriptíz bárba mész el még ott is. - mondta gúnnyal a hangjában. Ezzel kihúzta a gyufát. Alice előbb cselekedett, mint én.
- Ő a ringyó? Nem Anna feküdt le 5 pasival. Térj már észhez. Andy nem veled van. Andy megérdemli Anna-t és ez fordítva is így van. Azt sajnálom, hogy Biersack nem vette előbb észre, hogy te egy milyen egy kurva vagy. - mondta az arcába.
- Én kurva? Ha én kurva vagyok, akkor te mi vagy? Kíváncsi vagyok, hogy CC hányadik pasid az éven. 9? Lehet, hogy keveset is mondtam. - na, ez már végképp felidegesített. Ez csak olaj volt a tűzre.
- Jó, azt még eltűröm, hogy engem lehordj minden kurvának, de hogy a barátnőmre mondd! Ne merj senkit se bántani körülöttem, mert véged. - és ezzel a mondattal neki is láttam. Én erősebb vagyok nála, de neki a körme akkora mint egy sasé. Andy-ék lassan leszedtek róla. Rajtam lett pár karcolás, de a másikon kék-lila foltok díszlettek. Ha azt hiszi, hogy bárkit bánthat, akkor egy üresfejű liba. A biztonsági őrök elvitték Juliet-et, de engem le kellet még mindig fogni, hogy ne essek neki.
- Nem éri meg. - súgta a fülembe, mézédes hangon a hercegem. Al segített elmenni a buszig. Jake-ék ott maradtak az interjú miatt. Az SWS buszba beledobáltam egy táskába a fontosabb cuccokat és átmentünk a BVB luxus hotelbe. A barátnőm ellátta a macskakarmolásaimat. Ameddig elmentem fürdeni, Al csinált szenyát. Felvettem egy pizsinek titulált öltözéket, mert azért mégsem mászkálhatok 6 órakor macis nadrágban és pólóban. Nincs is macis pólóm, meg nadrágom, de a lényeg akkor is lejött. Mikor kész lettem, Al is gyorsan (gyorsabban mint én) lezuhanyzott. Mind a ketten kész lettünk. Kerestünk egy filmet és leültünk a kihúzott kanapéra. Elkezdtük enni a kaját. Majd leöblítettük egy kis ciderrel. Kellin berontott a buszba. Szerencse, hogy az ajtó megmaradt.
- Anna! - ordította.
- Nyugi. Ne ordíts. Itt vagyok. - mondtam és közbe elővettem még egy Monster-t. Úgy érzem, hogy este nem fogok aludni, de reggel meg tolhatok be 5 kávét, ha nem mondtam keveset.
- Mutasd az arcod.
- Minek?
- Mutasd mit művelt veled az a kurva. - mondta ingerülten.
- Ez semmiség. Ő többet kapott. Ezek csak macskakarmolások. De az általad 'kurvának' nevezett nőszemély kék-lila foltos. Mikor leszedtek róla már akkor ott díszelgett a szeme alatt a monokli. - mondtam mosollyal az arcomon. Ezt mondtam de azért még odajött közelebbről megnézni.

1 megjegyzés: