2015. július 11., szombat

32.rész

"- Le kellene fürdetni meg minden, de itt nem olyan könnyű mint otthon. - mondta Al.
- Ketten megoldjuk. Én fogom te pedig engeded rá a vizet. - ötletelt Sammi.
- Oké. Andy hozd be nekünk a fürdőbe. - levettem róla a dzsekim és bevittem. Leültettük a WC-re. Kimentem. Nem tudom, hogy mi történt ott, de csodálkozom, hogy nem kelt fel."
- Ash. Gondolom ezek után nem Emily lesz a csajod. - kezdeményeztem a beszélgetést.
- Hát, az biztos hogy nem. Majd szólj a csajodnak, hogy ne keressen nekem többet.
- Miért? Ha te választasz az se jobb. - böktem meg egy kicsit.
- Andy. - szólt Kellin - Gyere. - felálltam és odamentem az asztalhoz.
- Mond. - ültem le mellé.
- Nem baj ha arra kérlek, hogy ideköltözzön Anna?
- Tessék?
- Ideköltözhet Anna?
- Persze.
- Rendben. Haver, vigyázz rá. - veregetett hátba. Ez fura. Miért bízza rám a húgát? Jelen pillanatban ő a legfontosabb neki.
- Ne csinálj semmi hülyeséget.
- Nem fogok, nyugi. - mosolygott.
- Te is tudod, hogy ha valami történne veled Anna magát okolná és se neked, se magának nem bocsátana meg.
- Tudom, de mondom hogy nem csinálok semmit. Nyugi. Elmegyek a húgomnak pár ruháért, mert gondolom nincs itt tiszta ruhája. - és ezzel felállt és elment. Egy nagy kupacba összegyűltek és sutyorogtak. Egyedül én, Ash, Kellin és a fürdőzők nem beszéltünk. Visszamentem a gitárosom mellé.
- Pedig még le is feküdtem vele. - egy óriási sóhaj
- Kivel nem fekszel le? Amúgy meg hallottuk.
- Az ágyban egy istennő.
- Az gondolom a földön volt.
- Akkor a szexben. Ez így jobb?
- Aha.
- Srácok! Ruha kellene Annácskának! - ordította Sammi.
- Most ment el érte Kellin! - betoppant az előbb említett - Megjött!  ordítottam. Nagy Quinn beadta nekik a ruhát. Pár másodperc múlva már ordibáltak. Megint.
- Andy! Gyere vidd ki a hercegnődet! - felálltam és betrappoltam a fürdőbe. Felkaptam a hercegnőmet és kivittem. Purdy-t elküldtem az agyamról. Most már ágyunkról és lefektettem.
- Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog felkelni? Ha nem kel fel egyhamar akkor éhes és szomjas lesz. - gondolkodtam hangosan.
- Így van, Andy. Na, srácok/lányok lámpaoltás. Szunya. Holnap korán indulunk, ha jól tudom 8-kor. - hessegette a vendégeinket Piroska.
- Oké. Holnap 6-kor. De hova? - ölelte át a derekát a dobosunk.
- Holnap, 6 órakor indulunk és a helyszín Las Vegas. Holnap odaérünk és már koncertezhettek is. - a hír hallatán el is tűnt mindenki. Bestartoltam a zuhany alá. Gyorsan lezuhanyoztam és felvettem a Batman-es pizsamámat. Bebújtam a szerelmem mellé. Egy ideig még néztem, de elfogott az álom.

~ Anna szemszöge ~

- Mikor kiment a pasas, Andy-t láttam meg. Behúzott Black-nek egyet. Utána a bátyámat is megláttam. Ezt kapd ki. Igenis vannak akik szeretnek. Megpróbáltam felkelni, de nem ment. Fájt mindenem. Egy ideig még verekedtek, de egy lövés és ideszaladtak mind a ketten. Elkezdtek szólongatni és a megkönnyebbülésemben elájultam. Éreztem, hogy valaki felkap. Ezek a kezek megnyugtattak. Nem hallottam semmit, de érzékeltem hogy mi történik körülöttem. Éreztem, hogy mikor megyünk, mikor állunk, mikor raknak le. Rám adtak valami ruhát, aztán megint felvettek és vittek. Biztos, hogy Andy vitt, mert érzem az illatát. Igaz, ez olyan farkasos, kutyás vagy nem tudom, de ha felismerem az illatát nem tehetek róla. Megint leraktak, de most valami puhát éreztem magam alatt. Pár perc vagy nem tudom. Elvesztettem az időérzékemet. Akkor. Pár pillanat múlva megint felkaptak és elvittek valahová. Mikor leraktak hideg csempét éreztem, aztán leveszik rólam a ruhát és valami nedveset engednek rám. Nagyon remélem, hogy az víz nem pedig valami más. Fogtak, de majdnem elejtettek. Szerencse, hogy valaki elkapott. Nem szeretem, ha nem tudom, hogy kik vannak körülöttem. Megtöröltek és adtak rám fehérneműt, egy lenge halásznadrágot és egy pár számmal nagyobb pólót.. Megint valami puhát éreztem magam alatt. Pár gondolom perc múlva két ölelő kezet éreztem a derekamon. Olyan jó érzés. Igaz, egy kicsit erősen ölel, de ez azt jelenti, hogy nem akar elengedni. Már álomország álomtengerében utaztam.

Már megint Black Man karjai közt voltam. 
- Imádlak. Olyan jó vagy. Gyerünk! - az elejét a fülembe suttogta, de a végét ordibálta. Na, ne. Nem akarom ezt még álmodni se. Gyorsan fel kell ébrednem. Francba! Nem tudok!
- Hagyjál te, erőszakos bunkó paraszt! - ordítottam és felpofoztam. Elfutottam, de megint valaki karjai közt voltam. Ez nem igaz. Ez a buzi Motionless. 
- Mit kérdezgetsz tőlem?! Neked semmi közöd hozzá, hogy én mit csinálok! Mi a faszért nem tudsz a seggeden ülni és csöndbe maradni?! Miért?! Azt akarod, hogy megint megtegyem?! - beakarok olvasni neki, de valamiért meg se tudok mozdulni. Pillanatokon belül megint bennem voltak. Erőszakos. Nagyon erőszakos volt. Ez így ment szép sorban. Minden megerőszakolásomat átéltem. Mikor már az utolsónak vége volt, egy kéz csattant az arcomon.
- Te mocskos kurva! Hogy merészeltél megcsalni?! Azt hitted, hogy nem veszem észre, hogy mennyire nyúzott vagy?! Reggel még frissen, üdén mentél vásárolni! Aha! Még a paparazzik is lekaptak! Ugyanolyan vagy, mint Juliet! Egy fokkal nem vagy jobb! Sőt! Még Juliet is jobb nálad! Én soha nem tettem és nem is tennék veled ilyet! De te erre megcsalsz! Tűnj a szemem elől! Menj innen! - sírva elfutottam. Minden megerőszakolóm ott volt.
- Hallod? Mocskos kurva vagy.
- Még egy pornósztárnál is jobb vagy.
- Gyere velem megint ágyba.
- Elhagyott a herceged?
- De sajnállak.
- Vétkezzünk együtt tovább. - mondták. Mind egyszerre beszéltek. Elegem van! Azt is utálom ha egyszerre beszélnek! Most nem vagyok jó kedvemben! Andy elhagyott! Megerőszakoltak többször is!
- Bárcsak megdöglenél. - mondta mindenki.
- Oké. MEGAKAROK HALNI! - ordibáltam.
Ez volt a következő kép amit láttam. Egy csontváz leszúrt.
Felriadtam. Milyen fura álmaim vannak. Még mindenki alszik. Nem akarom őket felkölteni. A párna alól kivettem Andy telefonját és megnéztem, hogy mennyi az idő. Hajnali 5:30. Most keltem fel a legkorábban. Megdöntöttem a saját rekordomat. Egy kérdés. Mit keresnek itt a bőröndjeim? Egy levél... nem kettő levél van rajta. Az egyiken Andy, a másikon az én nevem van. A szerelmemét inkább nem nyitottam ki. Csináltam magamnak egy teát. Egyenlőre ez is megteszi. Elkezdtem szürcsölgetni a gőzölgő folyadékot és kinyitottam a levelet.

Szia, Húgi!
Kellin vagyok - ezt minek kellet ideírni? A végére is írhatta volna, hogy Szeretettel Kellin-től vagy valami ilyesmit. Na, mindegy. A bátyámat egy kicsit nehéz kiismerni - Ezt a levelet azért írtam neked, mert nem tudok beszélni veled. - van telefon és tudja a számom vagy ha a srácokkal vagyok akkor elhív és én szívesen megyek - Most leírok neked mindent amit gondolok. Először is, te vagy a világ legjobb hugicája! :) Szeretlek. Igaz, hogy mostanában nem vagyunk sokat együtt, de nagyon szeretlek és megértelek. Azért majd egyszer menjünk el ketten valahova. Oké? Továbbá anya végrendeletét holnap fogjuk kinyitni. Mi Skypon, azaz laptopon keresztül fogjuk hallgatni és nézni. Akkor elméletileg fogjuk látni az igazi apánkat. H ott lehetnék legszívesebben megfojtanám. Te nem? Elszakított minket egymástól és még anyát is bántotta. Délután ötkor gyere át hozzánk. Ez letudva. Na akkor. Van pár tanácsom a számodra. Remélem párat megfogadsz. Vigyázz Andy-re és tölts vele sok időt. Legyetek boldogok. Legyen egy-két gyereketek, de előre szólok, hogy az egyiknek én leszek a keresztapja. - ezek után biztos, hogy nem ő lesz. CC lesz - A firkászoknak ne higgy! Nem minden igaz, amit ott leírnak! Legyél őszinte hozzá! Ha valami van akkor mondd meg neki. Ne kételkedj benne. De ha megbánt vagy valamin rajtakapod akkor nálam mindig nyitva az ajtó a számodra. Most pihenj sokat! Ha meglátom, hogy valami nagyon extrém dolgot csinálsz neked annyi. Legalább fél évig ne csinálj nagyon extrém dolgokat. Nyugi AZ nem tartozik bele, de ha ABBÓL lesz egy gyerek az már beletartozik. Persze Alice-t és a fiúkat, meg a többieket se hanyagold el. A megmentésedre egy csomó jó ötlet jött. Köszönd meg Mike-nak, hogy segített. Valami Hacker haverotok. Mindenkinek köszönd meg vagy valami. Nem tudom, de valamiféleképpen meg kellesz hálálnod. - mintha ezt nem tettem volna meg - Ash-el meg vigyázz, mert kinyír hogy egy maffia banda tagjával hoztad össze. - jó lett volna, ha erről én is tudok - Gondolom észrevetted, hogy ott vannak a bőröndjeid. Megbeszéltem Andy-vel, hogy odaköltözöl. Csak ennyit akartam. Akkor ma délután ötkor várlak. :)
Puszi          
Kellin

De édes. Puszi. Neked is puszi bátyuskám. De szeretem Kellin-t. Ha meglátom megölelem és el se engedem. 
- Ki az ördög vagy? - kérdeztem, mert két kéz átölelte a vállam.
- Vámpír vagyok. - és elkezdte szívni a nyakam.
- Andy. Ne csináld.
- Miért? Nem odakéred, hanem máshova? - hátrafordultam és egy csókot nyomott a számra.
- Menj vissza aludni. - mosolyogtam rá.
- Ha nem vagy ott nem tudok. - legurítottam a maradék teám.
- Megyek veled. - felálltam és átölelte a derekam. Ledobtuk magunkat az ágyra és ölelkezve visszaaludt a szerelmem. Én nem tudom, hogy vissza fogok-e aludni. Kotorásztam a párna alatt hátha ott van. Nem volt. Megtaláltam Andy nadrágját és ott lógott ki belőle a telóm. Próbáltam nem felébreszteni. Átnyúltam rajta és nyújtózkodtam a nadrág felé, de ráestem az alattam lévőre. Gyorsan kihúztam a mobilom és visszafeküdtem.
- És még én vagyok a kanos. -  suttogta.
- Vicces vagy, édes. - suttogtam vissza.
- Ha szeretnéd, miért nem mondod?
- Andy kell a telefonom. Ja, bocs. Már megvan. Semmi. - megpaskoltam egy kicsit a buksiját.
- Aludj. Nyugi, most már nem keltelek fel. Itt leszek, addig amíg fel nem kelsz. - és megcsókoltam. Pár perc múlva újra szuszogott. Megvan a telefonom. Semmi másra nincs szükségem. Bekapcsoltam és megnéztem az időt. 5:45. Akkor mindjárt indulunk a következő helyszínre. Megnéztem a 'menetrendet' és Lucy üzenetét. Dallas, 11.-e. 10-én már ott leszünk. Úgy van, hogy a kövi helyszín Las Vegas, Los Angeles és utána Dallas. 10-én Dallas-ba leszünk és 13-án fellépnek. 

Lucykám!
Bocsi. Mégse 10 személy. Csak 9. 5 vendég és 4 koszorúslány. Sorry! A képek közül még ma kiválasztjuk, hogy melyik ruha lesz és a méreteket is elküldjük. Nekünk nemsokára Dallas lesz az állomás. 10-én ott leszünk és 13-án fellépés. Kapsz majd VIP jegyet. Ne mond Ash-nek azt amit most írok neked. Létszi, próbáld már meg felszedni őt vagy valahogy megvigasztalni. A részleteket majd elmondom személyesen. 
Puszika

És küldve. Felkelnek a lányok egyből kiválasztjuk a ruhát és elkérem a méreteiket. Ehhez vannak cipők is. Akkor ruhát és hozzá illő cipőt. Van 1 üzenetem.

Nem gondoltam volna, hogy a 2 legjobb emberemet legyőzitek. Szegényeket most lecsukatták. Egyenlőre ennyivel megúszod. Figyelj a cuki barátnőidre is nehogy bajuk essen.
Black Drug

- Na, már csak ez hiányzott. Nem akarom úgy végezni, mint az álmomba. Ha nem születtem volna meg, akkor nem lenne ez. Ha nem lennék akkor nem sérült volna meg senki. Ha nem lennék akkor az nekem is jó lenne. Nem estem volna át annyi fájdalmon. Senki nem vert volna át. 
- Ha nem születtél volna meg, akkor még mindig Juliet-tel lennék. Ha nem lennél akkor Al egyedül lenne. - Upsz! Hangosan gondolkodtam. Andy felé fordultam - Ne mondj ilyeneket. Egyáltalán, hogy jutottak eszedbe ilyenek. - meglátta, hogy a telefont szorongatom és elvette tőlem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése