2015. július 21., kedd

41.rész

~ Anna szemszöge ~

Valaki megfogta a vállam. Az a valaki Chris volt.
- Mizu? - kérdezte.
- Semmi különös.
- Miért vagy egyedül? Nem a pasiddal kellene lenned?
- Most egy kicsit összevesztünk.
- Majd rendbe jön minden. Kibékültök valahogy, vagy a jól bevált régi módszer. Megkérem Alice-t. hogy zárjon be titeket egy szobába és addig nem jöhettek ki ameddig, ki nem békültök.
- Te hülye. - és meglöktem egy kicsit. Majdnem leesett a földre.
- Egy ilyen kis csajban, hogy van ennyi erő? Alice, gyere ide!
- Megyek. - és idejött a vörös barátnőm.
- Mi az? - kérdezte.
- Ebbe annyi erő van. - mondta Chris.
- Csak egy kicsit löktem meg. - mondtam.
- Chris benned annyi erő nincs, mint egy csecsemőben.
- Hééé! - nyavalygott - Dobos vagyok. Van bennem erő.
- Még nagyanyámban is több erő van. - mondtam.
- Srácok. Nyugi. - jött meg Henry és Jason.
- Most vágják fel a tortát. - jelentette ki Jason. Felcsillant a barátnőmmel a szemünk.
- Nekünk most mennünk kell. - mondtuk és besétáltunk.
- Anna! Alice! Gyertek ide! - ordított Lu. Elkezdtünk a lila barátnőm felé menni.
- Hol vannak a srácok? - kérdeztem, mert nem láttam egyiküket se.
- Valahova elmentek, de ment velük Ella és Sammi is vigyázni rájuk. De. Van torta. - és adott nekünk egy-egy tányért amin étvágygerjesztő tortácska volt. Leültünk és elkezdtünk enni.
- Anna. - szólt nekem Lucy.
- Mondjad. - fordultam felé.
- Andy - itt megakadt.
- Mi van, Andy-vel? Megsérült? Megint Juliet van az ügyben?
- Nem. Nyugi. Nem sérült meg és nem is Juliet van az ügyben.
- Akkor.
- Andy, azért akadt ki mert féltékeny.
- Tudom. Elhiszem, de akkor is. Hinnie kellene bennem. Én nem olyan vagyok, mint az a cafka. Én szeretem őt. Először érzem azt, hogy őt soha nem engedném el. Magam mellett akarom tudni. Érezni akarom, az érintését, az illatát, a csókját. Nem akarom, hogy elmenjen mellőlem, de bennem bízhat. Mondjuk most egy kicsit meg is értem. Juliet után nehéz lehet bízni a barátnődben, de velem is így van. Félek, hogyha leveszem a szeme róla akkor valaki elveszi tőlem. Nem akarok még egy számomra fontos személyt elveszteni. - és elkezdtek potyogni a könnyeim. Valaki rárakott a fejemre, valami zakó/kabát szerűséget, felkapott és elvitt valahova.

~ CC szemszöge ~

Kiment a szerelmem Anna után, de megállt az ajtóban és nekidőlt. Nézett egy ideig valamerre.
- Alice, gyere ide! - hallottam meg egy férfi hangot.
- Megyek. - és elindult. Felálltunk és kinéztünk az ablakon. Egy Anna+Alice párost láttam meg, akik egy fiúval veszekedtek.
- Andy, gyere. - mondta Ash. Mi utánuk mentünk. Van a házterülete. A ház oldalsó része az két udvar, elől a kapu és virágok vannak, hátul pedig egy kis erdő. Mi az erdőhöz mentünk.
- Te most komolyan hülye vagy?! - kérdezte idegesen Purdy.
- Miért lennék hülye? - kérdezett vissza halál nyugodtan az énekes.
- Megbántottad, Anna-t! Pedig látszott rajta, hogy csak játszik! Alice is csak játszott, és ezt CC észre is vette, ezért volt olyan nyugodt!
- Játszott?!
- Olyan értelmiségi vagy, mint Jinxx!
- Hééé! - mondta az előbb említett.
- Bocs, haver. Anna csak egy kicsit féltékennyé akart tenni. Ha most, hogy elment pár percre, pár gyerekkel és te féltékeny lettét, de annyira, hogy... hogy... Nem tudom. Na. Nagyon féltékeny lettél. Mi lesz hogyha elmegyünk turnézni és nem jöhet velünk Anna? Hm? Felfogod hívni percenként, hogy mit csinál? Vagy bekamerázod az egész házat, meg ilyesmi?
- És ha igen?!
- Haver, legyen már eszed! Anna egy csomószor bizonyította, hogy téged szeret! Hogy téged választ! Téged választott, még a saját bátyja helyett is! Már volt egy csomó alkalma amikor összefeküdhetett volna akárkivel! A PTV-s srácokkal, akkor az SWS-es srácokkal és még sorolhatnám! - és lesütötte a szemét Andy - Menj és kérjél bocsánatot tőle. - mondta ezt már nyugodtan Ashley.
- Andy! - szólalt meg Sammi - Amikor együtt vagyunk mi csajok, akkor Anna mindig rólad beszél és te jársz az eszében. Tegnap elküldtél neki magadról egy képet és azt mondta, hogy 'Andy, miért csinálod ezt velem?'. A monogramodat is magára varrata egy szívvel. Nem a bátyja nevét vagy a barátnői monogramját, hanem a szerelmét. Semmi kígyó, semmi fa, semmi ilyesmi. A te monogramod. Azért választotta ezt, mert szeret téged. Egy életen át. - Sammi biztatóan rámosolygott arra a szerencsétlenre és ő is ugyanezt tette. Visszamentünk és pont Lucy és Anna beszélgettek.
- Andy, azért akadt ki, mert féltékeny. - mondta a lila hajú csaj.
- Tudom. Elhiszem, de akkor is. Hinnie kellene bennem. Én nem olyan vagyok, mint az a cafka. Én szeretem őt. Először érzem azt, hogy őt soha nem engedném el. Magam mellett akarom tudni. Érezni akarom, az érintését, az illatát, a csókját. Nem akarom, hogy elmenjen mellőlem, de bennem bízhat. Mondjuk most egy kicsit meg is értem. Juliet után nehéz lehet bízni a barátnődben, de velem is így van. Félek, hogyha leveszem a szeme róla akkor valaki elveszi tőlem. Nem akarok még egy számomra fontos személyt elveszteni. - mondta el ezt a hosszú magyarázatot An. Csak azt vettük észre, hogy Lucy és Alice megfogja a csajszi kezét és valamit mondani akarnak neki, de Andy rárakja a zakóját, felkapja és elviszi.
- Elvitte a hercegnőm. - sértődött meg Alice. Elkezdtünk nevetni.
- Ne csináld, ezt mert féltékeny leszek. - és megcsókoltam.
- De akkor is elvitte. - mondta mosolyogva - Ha az az állat csinál megint valamit Anna-val én esküszöm, hogy - de belevágtam a szavába.
- Csak bocsánatot akar kérni, és megbeszéli vele ezt az egészet.
- Akkor is csinálhat valamit.
- Nem fog semmit, mert tudja, hogy akkor megölöm. - mondta komolyan Ashley. Lucy felállt és elvitte a lányokat. Húzta őket maga után és bementek valahova.
- Mi volt ez? - kérdezte Jake.
- Nem tudom. - mondtam.
- Biztos valami csajos dolog lesz. - mondta mosolyogva Jinxx. A vállába öklöztünk egy kicsit.
- Áúúú... Én csak egy gitáros vagyok, ne bántsatok.
- Ha te egy gitáros vagy, akkor én A gitáros. - mondta Jake. Furcsa. Erre Ash szokott valamit mondani, amikor valaki nagyra tartja magát. Jinxx+Jake páros elkezdett veszekedni.
- Ash. Haver. Mi bajod? - mentem oda hozzá.
- Mi lenne? - kérdezte.
- Valami biztos van.
- Tudom, hogy Anna mennyit szenvedett és nem akarom, hogy megint annyira sírjon, mint egyszer. Egy egész éjszakát átsírt.
- Nem csak ez.
- De.
- Nem.
- De.
- Nem. Ki vele! - parancsoltam - Ellopom AZT és megmutatom mindenkinek.
- Oké. Elmondom, de akkor egyik hülyének se mondod el. - bólintottam, és fojtatta - Most először érzek ilyet.
- Milyet?
- Ránézek Lucy-ra akkor valami megmozdul bennem. Már ha látom, akkor boldog leszek. Olyan zavaró ez az érzés. - mondta undorral az arcán.
- Ez a szerelem. Nyálas, de szerelem. - meglepődöttség jelent meg az arcán - Valld be neki.

~ Sammi szemszöge ~

Andy-vel beszélgetett Ash, aztán visszamentünk és az énekes elvitte a barátnőmet. Pár percig még ott álltunk, de Lucy valamiért behívott/behúzott minket egy szobába. Ez a szoba kurva jó. Ezen a helyen ellaknék egy ideig.
- Ti itt fogtok lakni? - kérdezte Alice.
- Nem. Ez elméletileg csak nyaraló lesz. - ha ez nyaraló, akkor a házuk milyen lehet?
- Mi az, Lucy? Miért 'hívtál' be? - mutatott idézőjelet az ujjaival Ella.
- Azt hiszem beleszerettem Ash-be. - mondta kétségbeesetten.
- De hisz te... tudod. Nem vagy,,, tudod? - dadogott Al.
- Volt egy kapcsolatom pár hónappal ezelőtt, de a csaj csak játszott velem. Ez más, mint akkor. De biztos vagyok benne, hogy ez szerelem.
- Gratulálok, Lucy! De mi a baj? Olyan szomorúnak tűnsz? - gyors váltás Vörös.
- Félelmetes ez az érzés. Nem akarom elveszíteni, magam mellett akarom tudni és ha meglátom egyből pillangók lepik el a hasam. - elkezdte simogatni a pocakját.
- Ne félj. Nincs mitől félned. Igaz, hogy Ash pornósztár volt egy ideig, és miután abbahagyta játszott a lányokkal, de most már 'kinőtt' belőle. Volt egy csaja akivel 3 hónapig jártak, de a csajnak csak éjszakára kellet. Napközben mással bújt össze. Utána volt még egy, de ő maffiabandatag volt. És azóta nem volt senkije és nem is volt senkivel. - magyaráztam. Elmosolyodott.
- Menjünk ki és mond el az idiótának az érzéseidet. - biztatóan mosolyogtunk.
- Nem, nem. - ez gyors volt - Nem megyek. Nem állok még készen.
- Erre te már évek óta fel vagy készülve. Gyere ne nyavalyogj vagy a régi módszert fogjuk használni. - fenyegetőzött Al. Csajszi bekeményítünk?
- Nem tudom, hogy mi a jól bevált módszer, de akkor se megyek ki. - ördögien elkezdtünk mosolyogni.
- Alice, fogd le. Ella, mondjad Ashley-nek, hogy tolja ide a seggét, ha pedig nem akarja akkor mondd meg a srácoknak a tervet és majd ők segítenek. Én járőrözök kint az ablaknál, hogy ne tudjanak kiszökni. - és kimentem. Miután kiértem elkezdtem nézelődni az ablakon. Akkor már bent volt a gitárosunk és csöndben voltak. Lu ült, Purdy pedig járkált fel-alá. Ha nem szólal meg valamelyik akkor bemegyek és én mondom el! Megszólalt Ash. Tapadjunk rá az ablakra és hallgatózzunk.
- Lucy...
- Ash... - komolyan, mint a filmekben.
- Lucy, én elakarok neked mondani valamit. - és felkapta a fejét a lány. Eddig a szőnyeget nézte. Mintha olyan érdekes lenne!
- Lucy, velem még nem volt ilyen, de...
- De?
- De én szeretlek.
- Ashley Purdy, én is szeretlek. - és a nyakába ugrott a lány. Ezt le kell fényképezni, hogy ne maradjon le róla Anna se. - befutottam.
- Nyithatjátok. - mondtam. Kinyitották és tapsolva bementünk.
- Ashley Pury és Lucy Night. Gratulálok. Miért nincs még gyűrű? - kezdtem el.
- És neked? - kérdezte Ashley.
- Ashley Purdy! Fulladj meg! - mondtam.
- Mibe?
- Egy kanál vízbe.
- Nincs kanalam. Se vizem. - vállat rántott.
- Vajon mi van Anna-val? - aggodalmaskodott Alice.
- Megkeressük őket? - kérdezte egyszerre az újdonsült pár.
- Nem. Csak nem akartam, hogy veszekedjetek. - mosolygott. Megcsóváltam a fejem - De az igaz, hogy Anna-ért aggódom. Erőnek mutatja magát, pedig nagyon, de nagyon törékeny. Mint egy porcelánbaba.
- Nem vagyok porcelánbaba. - mondta...
- Anna! - ordítottuk és a nyakába ugrottunk. Mi lányok.
- Van egy újdonsült párunk. - mondta Al.
- Tényleg? Kitalálom, hogy ki. Ashley Purdy+Lucy Night. Igazam van?
- Honnan tudtad? - lepődött meg Lilaság.
- Megjósoltam. - nevetett - Éhes vagyok. - és korgott egy kicsit a hasa.
- Mire vagy éhes? - kérdezte perverz mosollyal az arcán Andy.
- Én nem vagyok olyan perverz, mint te. - és kinyújtotta a nyelvét.
- Igaza volt, Al-nak. Le kellett volna, hogy harapjam a nyelved.
- Ugye?! - kérdezte az előbb említett.
- Nem hagyom. Van kutyám. Vigyázz, mert széttép. - mondta Annácska.
- Hogy hívják és hol van?
- Úgy hívják, hogy Ashley Purdy és itt van mellettem. - és rámutatott a kutyájára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése